Árnyékolástechnika

Redőny és árnyékolástechnika
Sárospatak és Sátoraljaújhely

  • Redőnyök

  • Szalagfüggönyök

  • Reluxák

  • Árnyékolók

  • Árnyékolástechnika

  • Javítás, karbantartás

 

HASZNOS ÉS ESZTÉTIKUS MEGOLDÁS

 

A külső árnyékolók több funkcióval bírnak. Megakadályozzák a belátást, így Ön teljes nyugalomban élvezheti otthona kényelmét. Szigetelik a nyílászárót, így jelentős részben hozzájárulnak ahhoz, hogy a kinti mínusz fokok ellenére is az otthonában kellemes meleg uralkodjon.

 

Ezzel szemben nyáron ahhoz járulnak hozzá, hogy a kinti hőség kint is maradjon, a házban, lakásban pedig kellemes hűvös legyen. Ha tehát nagyon felmelegszik a lakás nyáron, vagy pedig nagy a hőveszteség télen, ha zavarják az erős kinti zajok és csendre vágyik, ha zavarja a fény, vagy pedig egyszerűen csak egy esztétikus, de hasznos elemmel szeretné feldobni a lakása hangulatát, akkor a redőny a megoldás

 

SZAKSZERŰ BESZERELÉS

 

Minden esetben szakember végezze a termék beszerelését! A nem megfelelő beszerelés rongálhatja a szerkezeteket, s a keletkezett sérülések már a használat kezdetén hibákat okozhatnak, ezért sok kellemetlenségtől és nem utolsó sorban költségtől kímélhetjük meg magunkat, ha körültekintően végeztetjük a beszerelést.

 

Amennyiben még nincs pontos elképzelése, milyen árnyékolót szeretne, milyen szerelhető az ön otthonába, akkor segíteni tudok abban, hogy a lehető legmegfelelőbb döntést hozza meg és hosszú ideig, elégedetten tudja használni a kiválasztott terméket.

 

Több, mint 20 év árnyékolástechnikai tapasztalat!