WEB11.HU

Linktár

 

 

Weblapjaim összefoglaló gyüjteménye

 

A leghatékonyabb kommunikációs eszköz a weboldal.

Egy weboldal egyedülálló módon kapcsolódik a világhoz. Függetlenül attól, hogy például a létrehott oldalon, megoszthatja zenei stílusát, tájékoztatja az embereket vállalkozásáról, termékeket árul, vagy bármilyen más okból - nincs határa annak, amit tehetünk! A weboldalon milliónyi lehetőség áll az emberek rendelkezésére!

Nincs nagyszerübb hely, mint az internet, ahol azonnal kapcsolatba léphet egy széles nemzetközi közönséggel, rendkívül kedvező költségek mellett.

Manapság a legtöbb ember már elvárja, hogy minden szakmailag működő vállalkozásnak legyen egy weboldala. Egy jól megtervezett weboldallal a vállalkozás valódi résztvevője lesz az üzleti életnek.

 

Az alábbi, általam készített weblapok, egyedi domain-névvel rendelkeznek és mindegyike mobilbarát(responsive).

  • autokulcsmasolas.jpg, 10kB

    Autókulcs másolás Budapest

    Autózárak, tanksapkák és gyújtáskapcsolók szakszerű javítása, ill. ki- és beszerelése. Autók nyitása kulcs nélkül. Kulcskészítés kód vagy zár alapján, ill. zárak átalakítása meglévő kulcshoz.

  • foldmeres.jpg, 12kB

    Földmérés

    GEOMID Geodéziai, Közműtervező és Kivitelező Kft. Többek között, geodéziai felmérés, megvalósulási térkép készítése, épületek belső felmérése, stb. Responsive(mobilbarát)-Parallax weboldal.